Târgul Bucureștiului de altădată

Picanterii de Bucuresti te duce inapoi in timp, pe vremea cand negustorii dichisiti isi etalau podoabele si bunataturile care mai de care pe strazile Micului Paris.
Aceeasi atmosfera boema, de bon goût te astepta la Picanterii de Bucuresti– targul Bucurestiului de altadata: pe acordurile muzicii de odinioară, cu negustori veritabili, purtand costume de epoca, ce te vor ademeni cu obiecte de arta deosebite si produse lucrate manual, decoratiuni, haine vintage si cadouri, cu expozitii de arta (tablouri, fotografii, etc.), cu tematica ,,Bucurestiul interbelic” si masini de epoca.Targul va avea loc luna de luna, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu – Bd. I. C. Bratianu nr. 2, staţia de metrou Universitate). Prima editie se desfasoara de vineri, 23 martie, pana duminica, 25 martie. Inscrieri, program si alte detalii gasiti aici.

Se anunta un sfarsit de saptamana cu iz interbelic!

De la Atelier Pas Boutique vei invata ‘That man’, o coregrafie provocatoare, realizata pe melodia  cantaretei Caro Emerald, maestră contemporană a muzicii jazz ‘de altădată’.

sursa: http://picanteriidebucuresti.wordpress.com/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s